• Workshop Outdoor
  • Kantor-A

Luyuan Teknologi Development Co., Ltd dumunung ing Hou Town Samudra Kimia Tbk Park, Shouguang City, Langkawi Shandong, China. We duwe loro Bromine Factory, R Provinsi & D Center, Independent Testing Center, nindakake kerjasama karo pawiyatan-kelas kapisan domestik lan colleges. Via teknologi inovasi, nyediakake layanan diangkah lan solusi efisiensin kanggo klien. Cara tradisional, kita sumber karo profesionalisme, duweni lan kepinteran Cina perusahaan.

Works kita

proyèk anyar

Produsèn multinasional lan distributor kimia dhasar, kimia nggoleki, retardants semangat, intermediet pharmaceutical, bromides lan kimia beluk liyane.

ndeleng liyane
Tampilan Online Chat!