Calcium klorit Dihydrate (Prill)

Short Description:

Chemical Name: Calcium Chloride Brand Name: Luyuan Tech CAS NO: 10035-04-8 Chemical Formula: CaCl2 Molecular Weight:147.01 Chemical Strusture:                         Application: 1.Used in highway, expressway, parking lot and port. As dryer to dry nitrogen, oxygen, hydrogen, hydrogen chloride and sulfur dioxide. 2.Act as dehydration agent when producing alcohol, ester, aether and crylic acid. 3.Calcium chloride is a kind of important cryogen used by freezing machine and when making ice. 4.It...


Detail produk

Tags Product

Jeneng kimia:  calcium klorit

Brand Name :  Luyuan Tech

CAS NO :  10035-04-8

Formula Kimia :  CaCl2

Bobot molekul : 147.01

Chemical Strusture:    10035-04-8                    

Aplikasi:

1.Used ing dalan, expressway, akèh parkir lan port. Minangka dryer kanggo garing nitrogen, oksigen, hidrogen, hidrogen klorida lan belerang dioxide.
2.Act minangka agen dehidrasi nalika prodhuksi alkohol, ester, aether lan asam crylic.
3.Calcium klorida yaiku jinis cryogen penting digunakake dening mesin pembekuan lan nalika nggawe es.
4.It bisa speeden wangkoting konkrit lan nambah kemampuan resistance kadhemen saka pulp wedhi construction.
5.In port, tumindak minangka pedhut njabut agen lan bledug ngempalaken agen ing dalan lan agen tahan geni saka textile. Agen protèktif lan agen panyulingan saka aluminium Magnesium metalurgi.
6.Act minangka precipitator ing prodhuksi Paint lake.

Data Sheet Technical:

grade Item

Calcium klorit Dihydrate

katon

White Prill(Pellet)

Isi CaCl 2

74% -77%

Standard bahan:

Industrial Grade, Feed Grade, Food Grade

PH (10g / L)

7.5 ~ 8.5

NaCl (%)

≤5%

MgCl 2(%)

≤0.5%

Ca (OH) 2(%)

≤0.2%

Water larut (%)

≤0.15%

SO 42-   (%)

≤0.05%

heavy metal (Pb) ppm

≤10ppm

ppm arsenik

≤10ppm

Packing :  25kg kertas / PP / PE dirajut tas, 1000kg tas jumbo, tas 25kg menyang tas 1000kg


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!