Magnesium klorida (White Flake)

Short Description:

Jeneng kimia: Magnesium klorida Brand Name: Luyuan Tech CAS NO: 7786-30-3; 14989-29-8 Formula kimia: MgCl2 Kimia Strusture: Bobot molekul: 95,21 Aplikasi: 1.Metallurgical Industry: adesif digunakake ing Pabrik refractory bahan lan tangan jlagra, lan bahan baku kanggo nggawe flux loro lan paleburan Magnesium logam. industri 2.Chemical: utamané dipigunakaké ing Pabrik macem-macem uyah Magnesium, kayata Magne ...


Detail produk

Tags Product

Jeneng kimia:  Magnesium klorida

Brand Name :  Luyuan Tech

CAS NO :  7786-30-3;14989-29-8

Formula Kimia :  MgCl 2   

Kimia Strusture:                                                       

Bobot molekul :  95.21

Aplikasi:

1.Metallurgical Industry: adesif digunakake ing Pabrik bahan refractory lan tangan jlagra, lan bahan baku kanggo nggawe flux loro lan paleburan Magnesium logam.

industri 2.Chemical: utamané dipigunakaké ing Pabrik macem-macem uyah Magnesium, kayata Magnesium Ingot, Magnesium hydroxide, Magnesium karbonat, firecrackers, agen ngalangi.

industri 3.Machinery: urip saben dina, magnesite bisa digawe karo packing mechanical, tedheng triangle lan Furnitur, iku sing penting apik materi lemah.

industri 4.Food: karo brine (Magnesium klorit solusi) nggawe tahu liwat titik watu digawe saka tahu, kualitas tender lan éca, nanging uga digunakake minangka aditif kanggo pangan.

industri 5.Traffic: digunakake minangka LINGKUNGAN dalan lan agen salju leleh, kacepetan cepet saka Ès, kurang corrosive kanggo kendaraan, sing luwih dhuwur tinimbang efek sodium klorit.

6. Kedokteran: digawe saka Magnesium klorida, Agriculture: bisa digunakake minangka pupuk Magnesium.

Data Sheet Technical:

grade Item

Putih Magnesium klorida

Magnesium klorida umum

Kuning Magnesium klorida

katon

Putih Flake / granule

Putih Flake / granule

Kuning Flake / granule

Isi MgCl 2 .

46%

44%

42%

MgCl 2· 6H 2O (%)

99%

Standard bahan:

Industrial Grade / Feed Grade / Food Grade

Calcium (%)

≤0.10%

≤0.12%

≤0.15%

PH

5.0-6.5

Water larut (%)

≤0.10%

≤0.15%

≤0.2%

Content sulphate (SO 42-  ) (%)

≤0.90%

≤2.5%

≤2.8%

Total nitrogen (n)

≤30

≤40

≤50

logam alkali klorida (ing ci-) (%)

≤0.50%

≤0.90%

Fosfat (PO4) (%)

≤0.001

 

Packing:  25kg kertas / PP / PE dirajut tas, 1000kg tas jumbo, tas 25kg menyang tas 1000kg


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!