• Работилница на отворено
  • Централата-A

Luyuan технологија за развој на копродукции, Ltd е лоцирана во Hou град Ocean Park хемиската индустрија, Shouguang Сити, провинцијата Шандонг, Кина. Ние сами две Бром Фабрика, Провинциски R & D центар, Независниот центар за тестирање, да се спроведе соработка со повеќе универзитети и колеџи домашната прва класа. Преку технолошките иновации, обезбедување на целни услуги и ефикасни решенија за клиентите. Традиционално, ние снабдување со професионализам, учтивост и компетентност кинеската компанија.

нашите дела

последните проекти

Мултинационалните производител и дистрибутер на основни хемикалии, парична казна хемикалии, огноотпорни материјали, фармацевтски посредници, бромиди и други специјализирани хемикалии.

Гледај Повеќе
WhatsApp Онлајн Chat!