• Workshop Outdoor
  • Head Office-A

Luyuan Teknologjia Zhvillimi Co, Ltd, është e vendosur në Hou Town Oqeani Industrisë Kimike Park, Shouguang City, Shandong Province, China. Ne vet dy Bromine Factory, Provincial R & D Center, Testing Center Independent, të kryer bashkëpunim me disa universitete vendore në klasë të parë dhe kolegje. Via risi teknologjike, duke ofruar shërbime në shënjestër dhe zgjidhje efikase për klientët. Tradicionalisht, ne furnizimin me profesionalizëm, mirësjellje dhe kompetencë kompanisë kineze.

Punimet tona

projektet e fundit

prodhues shumëkombëshe dhe shperndares i kimikateve themelore, kimikateve gjobë, retardants flakë, intermediates farmaceutike, bromides dhe kimikateve të tjera specialiteti.

shiko më shumë
WhatsApp Online Chat!