• bengkel outdoor
  • Sirah Kantor-A

Diluyuan Téhnologi Development Co., Ltd ieu lokasina di Hou Town Samudra Kimia Industri Park, Shouguang Kota, Propinsi Shandong, Cina. Simkuring sorangan dua bromin Kilang kitu, Sunda Propinsi & D Center, Pranata mangsa Tés Center, ngalakonan gawé babarengan jeung sababaraha universitas-kelas munggaran domestik jeung akademi. Via inovasi téhnologis, nyadiakeun layanan sasaran na leyuran efisien keur klien. Sacara tradisional, urang nyadiakeun kalawan profesionalisme, budi jeung kompeténsi parusahaan Cina.

Works kami

proyék panganyarna

produsén multinasional jeung distributor bahan kimia dasar, rupa bahan kimia, retardants seuneu, antara farmasi, bromides jeung bahan kimia husus lianna.

nempo leuwih
WhatsApp Online Chat!