Magnésium klorida (White Flake)

Pondok Description:

Ngaran kimia: Magnésium klorida Brand Nami: diluyuan Tech CAS NO: 7786-30-3; 14989-29-8 Formula kimia: MgCl2 Kimia Strusture: Beurat molekular: 95,21 Aplikasi: 1.Metallurgical Industri: hiji napel dipake di pabrik refractory bahan na leungeun masonry, sarta mangrupa bahan baku pikeun nyieun fluks dua na smelting magnésium logam. Industri 2.Chemical: utamana dipaké di pabrik rupa Uyah magnésium, kayaning Magne ...


jéntré produk

Tags produk

Ngaran kimia:  magnésium klorida

Brand Nami :  Luyuan Tech

CAS NO :  7786-30-3;14989-29-8

Formula kimiawi :  MgCl 2   

Kimia Strusture:                                                       

Beurat molekul :  95.21

Aplikasi:

1.Metallurgical Industri: hiji napel dipake di pabrik bahan refractory na leungeun masonry, sarta mangrupa bahan baku pikeun nyieun fluks dua na smelting magnésium logam.

Industri 2.Chemical: utamana dipaké di pabrik rupa Uyah magnésium, kayaning Magnésium Oksida, magnésium hidroksida, magnésium karbonat, petasan, agén padet.

Industri 3.Machinery: hirup sapopoé, magnesite bisa dijieun kalawan packing mékanis, cushion segitiga sarta jati, mangrupakeun bahan hade bahan taneuh.

Industri 4.Food: kalawan brine (magnésium solusi klorida) nyieun tahu leuwih titik batu dijieun tina tahu, kualitas lembut sarta lezat, tapi ogé dipaké salaku aditif pikeun dahareun.

Industri 5.Traffic: dipaké salaku deicing jalan jeung antibaktéri lebur salju, speed gancang és, kirang corrosive kana kandaraan, leuwih luhur ti pangaruh natrium klorida.

6. Kedokteran: dijieun tina magnésium klorida, Tatanén: bisa dipaké salaku pupuk magnésium.

Lambaran Data teknis:

kelas Cipondoh, Tangerang

Bodas Magnésium klorida

Magnésium klorida umum

Konéng Magnésium klorida

katingalian

Bodas Flake / granule

Bodas Flake / granule

Konéng Flake / granule

Eusi MgCl 2 .

46%

44%

42%

MgCl 2· 6H 2O (%)

99%

Standar kelas:

Industrial Kelas / Gebang Kelas / Food Kelas

Kalsium (%)

≤0.10%

≤0.12%

≤0.15%

PH

5.0-6.5

Cai leyur (%)

≤0.10%

≤0.15%

≤0.2%

Kandungan sulfat (SO 42-  ) (%)

≤0.90%

≤2.5%

≤2.8%

Total nitrogén (n)

≤30

≤40

≤50

Logam alkali klorida (dina CI-) (%)

≤0.50%

≤0.90%

Fosfat (PO4) (%)

≤0.001

 

Packing:  25kg kertas / PP / pe anyaman kantong, 1000kg kantong jumbo, kantong 25kg kana kantong 1000kg


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!